Alege limba:

OPINII

Dacă vrei să îţi împărtăşeşti opiniile despre produsul Probolan 50, nu amâna şi adăugaţi opinia.

Foarte pe scurt, spun că acest produs este cel mai bun produs pe care l-am încercat vreodată în mai mult de 10 ani de activitate fizică la sală, am încercat mai multe produse, dar acesta le întrece pe toate, trebuie să îl încercați.

Replică

Am fost pasionată de sporturi practic dintotdeauna, încă din școala elementară, când părinții mei m-au înscris la cursuri de gimnastică si de aerobic, pe care le-am practicat de mică până când am rămas însărcinată cu fiul meu și a trebuit să opreasc toate activitățile de aproximativ patru ani; am început să exersez din nou, deja timp de aproape două luni, în special deoarece corpul meu a început să se lase, așa că am decis să-l readuc din nou în formă; niște prietene de la sala de sport mi-au spus despre Probolan și m-au pus să încerc, mi-a plăcut și am continuat să-l iau, acum au trecut câteva săptămâni, în care l-am folosit și ... ca prin magie corpul meu se tonifiază din nou, este un miracol.

Replică

La fel ca și ceilalți, împărtășesc și confirm efectele acestui produs, cu aceleași rezultate și performanță; de asemenea l-am recomandat și colegilor mei care își fac antrenamentul cu mine în mod regulat zi cu zi, suntem trei și împărtășim aceeași părere, acest produs se ține în mod eficient de promisiunile pe care le face și cel mai bun mod de a vedea efectele sale este să-l încercați și dumneavoastră; îi sfatuiesc pe toți cei care vor să își îmbunătățească tonusul muscular cu un produs sigur si testat, să îl încerce și veți fi convinși! Grozav!

Replică

Au trecut doar câteva luni de când am început să merg la sala de sport, în jur de șase, trebuie să spun că am avut de slăbit foarte mult, de aceea am început pe această cale, în aceste șase luni, am început să văd primele rezultate din a 2-a lună, atunci am cumparat acest produs din nou și am început să îl iau în mod regulat, din primele zile de utilizare am observat o diferență notabilă în puterea și energia mea, și am văzut, de asemenea, o primă schimbare a tonusului meu muscular; acum după aproximativ patru luni folosindu-l, am început să am cu adevărat un fizic tonifiat frumos, iar eu sunt pe deplin mulțumit.

Replică

Nu sunt o maniacă de bodybuiling, dar îmi place să îmi păstrez corpul în regulă, tonifiat si cu mușchi rezistenți și robuști; am încercat acest produs pentru prima dată, datorită unei prietene care dansează în mod regulat, mi-a plăcut și am început să îl iau și eu, prietena mea a spus faptul că produsul oferă rezistență îmbunătățită și elasticitate, iar eu îl găsesc bun și pentru tonifierea musculară, ce pot spune, este fantastic ...

Replică

Am crezut întotdeauna că utilizarea suplimentelor nu mi s-ar potrivi deloc, apoi într-o zi l-am auzit pe antrenorul meu de fitness vorbind despre produsul acesta, așa că am vizitat site-ul din curiozitate și în cele din urmă am vrut să-l încerc, m-am simțit foarte bine, la scurt timp mușchii mi s-au întărit și fizicul s-a mai tonifiat, așa că a trebuit să reconsider părerea mea despre suplimente, Probolan este cu adevărat un produs grozav.

Replică

Am fost un culturist în ultimii 20 de ani și în tot acest timp, am încercat o mare varietate de produse, atât sub forma de suplimente, cât și pentru masa musculară. A trecut ceva timp de când am început să folosesc acest produs pe care un amic de la sală mi-a recomandat să îl încerc :D Ei bine, nu îmi venea să cred ceea ce spunea, dar a reușit să mă convingă în cele din urmă, așa că am încercat și eu și este incredibil- tot ceea ce mi-a spus, am simțit și am văzut pe propriul meu corp, și după doar patru ani mă simțeam diferit și mai puternic, deci eu chiar îl recomand!

Replică

După ce am citit mai multe recenzii, am hotărât să cumpăr Probolan. Se împlinesc două luni, iar rezultatele sunt de necrezut. Antrenamentele mele s-au îmbunătățit considerabil și am pus 4 kg de masa musculară, cee ace este un super mega progres :)

Replică

Am cumpărat doar 3 pachete, ceea ce regret acum fiindcă mi-aș fi permis cu ușurință un ciclu complet care ar fi durat 16 săptămâni. Ar fi fost mult mai ieftin, iar rezultatele ar fi fost mai bune. Ei, dar este prea târziu acum. Dacă totul merge bine, voi cumpăra mai multe. Acum voi aștepta efectele.

Replică

Fără să lucrezi la sală, nu vei vedea efectele. Dacă dorești rezultate rapide fără vreo accidentare, folosește Probolan 50. Am observat că funcționează foarte bine pe masa musculară și de asemenea, arde și ceva grăsime. Am observat că mușchii mei au devenit mult mai tonifiați. Regret acum că nu am cumpărat mai multe pachete care ar fi fost mai ieftine. Întregul tratament ar fi durat mai mult, iar efectele ar fi fost mai vizibile. Va trebui să cumpăr mai multe.

Replică

Bun, felicitări vouă! Nu pot spune dar vă lăudați sau plângeți? :))) Să zicem că nu toată lumea are tendința de a acumula mușchi. Totul depinde de tipul tău de organism și aspectele individuale. Acolo sunt aceia care doar fac exerciții și creșterea lor este vizibil observabilă fără nevoia de masa musculară în plus sau suplimente de tonifiere. Apoi, ei pot mânca tot ce doresc fără a avea nevoie de a controla sau adopta o dietă și încă arată bine. Majoritatea oamenilor, totuși, trebuie să ia suplimente de creștere musculară pentru a avea efecte minunante într-o scurtă perioadă de timp. Asemenea rezultate sunt acum disponibile cu ajutorul suplimentelor de masa musculară, ca Probolan 50.

Replică

Mă antrenez la sală de 6 ori pe săptămână. Fac o oră de antrenament + jumătate de oră cardio și aăt ca un taur! Nu am nevoie de suplimente de masa musculară sau forță. Mă simt ca un Dumnezeu mai tânăr și arăt ca unul. Asta se întâmplă fără să folosesc Probolan 50 sau orice alt supliment de protein sau steroizi. Natura conduce!

Replică

Probolan 50 mi-a adus niște rezultate formidabile. Ca un sfat, recomand adăugarea unor proteine pentru a ajuta la construirea unei mase musculare mai mare.

Replică

Iau suplimentele de aproximativ 3 luni și trebuie să recunosc că pentru mine, ele funcționează destul de bine. Din păcate, nu am nicio comparație cu alt produs similar, fiindcă sunt începător în acest domeniu.

Replică

Am luat o dată și am pus ceva masă musculară. După cum știți, fără să te antrenezi din greu la sală nu vei obține rezultate spectaculoase, dar totuși câteva efecte au putut fi observate.

Replică

O cunoștință de-a mea a folosit acest produs și m-a sfătuit să-l încercați și eu la rândul meu. Am făcut-o și mă bucur chiar foarte mult că i-am urmat sfatul. Este ușor de luat și poate fi transportat fără probleme.

Replică

Sunt foarte entuziasmat în privința acestui produs. Ceea ce îmi place cel mai mult este că nu are efecte secundare, pe care le au alte produse. În acest fel, am putea folosi cu ușurință acest produs și nu există aspecte negative în privința acestuia. Pot doar să-l recomand!

Replică

Ce produs confortabil! Eu l-am folosit pentru puțin timp acum și am așteptat un pic pentru a scrie un comentariu. În acest fel, pot lăsa o decizie pozitivă. Am observat doar avantaje și nu au existat probleme pe care să le experimentez. Am de gând în mod sigur să-l folosesc pentru o perioadă mai lungă de timp.

Replică

Un prieten de-al meu mi-a dat acest produs acum ceva timp în urmă, ca un cadou pentru mine de încercare. Sunt foarte impresionat, așa cum am fost în stare să îmi ating scopul într-o fracțiune de timp. Corpul meu nu mai are aspectul de burtă de bere și s-a transformat într-un abdoment cu 6 pătrățele și nu am terminat printr-o lovitură lungă.

Replică

Am ezitat o lungă perioadă de timp înainte de a comanda acest produs și după ce am reflectat pentru un timp, l-am cumpărat în cele din urmă. Si eu sunt foarte fericit că am făcut-o! Am pachetul de "rezultat extrem" de încercat și sunt foarte mulțumit.

Replică

Prețul este foarte convenabil și mă bucur că am ales să comand produsul. După circa o săptămână, am văzut rezultatul și este foarte rapid, în opinia mea!

Replică

Sunt la jumătatea drumului chiar acum și am observat deja rezultate. Sunt foarte curios cum va fi la sfârșitul perioadei, eu nu pot fi decât pozitiv!

Replică

Am încercat să îmi cresc mușchii pentru un timp foarte lung prin sporturi regulate. Dar, într-un mod care nu a adus nici un rezultat. Acum câteva săptămâni, am fugit către asta și trebuie să spun că a fost un mare succes! Am deja o burtă tonifiată și, de asemenea, brațele și picioarele încep să arate excelent. Este un supliment foarte bun pentru un antrenament periodic! Aș recomanda acest produs pentru oamenii care ar dori să vadă același rezultat.

Replică

Probolan 50 este un produs minunat. M-am îndoit o lungă perioadă de timp în ceea ce privește comandarea lui și nu am avut nici o idee ce serie a fost cea mai bună pentru mine. Am comandat cea mai bună alegere acum și îi voi da o șansă. Un rezultat real pe care eu nu îl pot observa încă, dar îl iau numai de câteva zile. Dar până acum sunt foarte pozitiv. În cazul în care văd mai multe rezultate, voi scrie cu siguranță o recenzie mai lungă!

Replică

Pompează muşchii în mod ideal în timpul sesiunii de antrenament. După doar o săptămână de utilizare am observat creşterea masei, a celei musculare bineînţeles – indicatorul cântarului s-a ridicat şi nu există grăsime vizibilă, abia aştept să văd efectele după ce termin ciclul de antrenament de 5 săptămâni.

Replică

Un prieten mi-a recomandat acest supliment. El a spus că efectele erau vizibile după doar câteva zile aşa că eu am râs şi am presupus că sunt steroizi (haha). S-a dovedit însă că este foarte bun. După trei săptămâni de antrenament circumferinţa braţului a crescut cu 2 cm şi am luat 4 kg de masă. Recomand categoric.

Replică

Fac culturism ca şi amator, iar Probolan 50 este suplimentul meu preferat pentru masă şi forţa. După doar 1 săptămâna de antrenament m-am simţit mai puternic şi mai mare, ceea ce s-a confirmat şi în timpul antrenamentului săptămânal  recomand Numărul 1

Replică

Un prieten mi-a recomandat acest supliment. El a spus că efectele erau vizibile după doar câteva zile aşa că eu am râs şi am presupus că sunt steroizi (haha). S-a dovedit însă că este foarte bun. După trei săptămâni de antrenament circumferinţa braţului a crescut cu 2 cm şi am luat 4 kg de masă. Recomand categoric

Replică

Ascultaţi domnilor, care sunt efectele secundare? Aţi observat ceva? Prefer să întreb persoanele care l-au folosit deja decât să citesc etichetă ;)?

Replică

Probolan 50 nu are niciun efect secundar. Mai mult, după ce am luat Probolan 50 sunt plin de energie şi mă simt de parcă aş putea face orice.

Replică

Regret doar că la început am cumpărat Meta anabolon deoarece s-a dovedit a fi o pierdere de bani. Ar fi trebuit să cumpăr Probolan 50. După ce am luat Probolan 50 mă simt mult mai bine, mi-au crescut masa şi forţa. Pot ridica cu 15 kg mai mult la piept şi fac de 8 ori mai multe tracţiuni.

Replică

Încep să îl folosesc de astăzi... vom vedea cât de minunat este 

Replică

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa de mail nu va fi publicată. Spaţiile necesare sunt marcate cu *