Alege limba:

CUM FUNCŢIONEAZĂ

Cum funcţionează Probolan 50

Suplimentul pentru creşterea masei musculare Probolan 50 este în categoria steroizilor legali. Acest preparat măreşte producţia naturală de testosteron. Prin urmare, optimizează susceptibilitatea receptorilor musculari pentru a-i intensifica proprietăţile anabolizante.

Testosteronul este cel mai important hormon responsabil de arderea ţesutului adipos, mărirea şi formarea muşchilor. Testele ştiinţifice au dovedit că aceste capsule de Probolan 50 cresc producţia de testosteron într-un mod natural cu până la 400%. Ingredientele constau în 50 mg de Epihydroxetiolan-17-ester într-o singură doză. Siguranţa utilizării acestuia a fost dovedită ştiinţific într-o serie de teste.

Utilizarea Probolan 50

Dozajul preparatului depinde de nivelul de avansare. Primul ciclu ar trebui folosit astfel: săptămâna I – 1 capsula/zi; săptămână II – 2 capsule/zi; săptămâna III – 3 capsule/zi; săptămâna IV – 2 capsule/zi; săptămâna V – 1 capsula/zi.

Trebuie să fie administrat cu multă apă plată. Preparatul este un hormon natural şi din această cauză ar trebui dozat clinic.

Cum să măreşti masa musculară?

Probolan 50 este un supliment de masă eficient ce are proprietăţi anabolice puternice. Acest preparat este foarte apreciat atât de culturiştii profesionişti cât şi de cei amatori. Cu toate acestea, trebuie să îţi aminteşti că baza pentru succes e reprezentată de un antrenament bun pentru acumularea masei musculare, dietă şi suplimente. Acest preparat este un complement grozav pentru aceste elemente. Mulţi începători fac aceleaşi greşeli de antrenament şi apoi se plâng de faptul că suplimentul nu funcţionează.

Verifică eficacitatea lui Probolan 50 şi comandă azi.

REZULTATELE UTILIZARII PROBOLAN 50

Vlad din Băicoi

Am aflat de Probolan 50 când eram în căutare de preparate ce măresc masa musculară. La început aceste anabolizante mi-au dat de bănuit. Cu toate acestea, efectul rapid de la utilizarea Probolan m-a surprins cu adevărat. Imediat după ce au trecut 48 de ore de la prima doză am observat primele efecte. Muşchii mei au crescut vizibil şi am început să mă simt mai puternic ca niciodată. Mulţumită acestui exerciţiu specific şi regulat, corpul meu s-a definit în scurt timp aşa cum mi-am dorit.
MAI MULTE REZULTATE

OPINII RECENTE

Foarte pe scurt, spun că acest produs este cel mai bun produs pe care l-am încercat vreodată în mai mult de 10 ani de activitate fizică la sală, am încercat mai multe produse, dar acesta le întrece pe toate, trebuie să îl încercați.
FlaviusFEB 15, 2017
Am fost pasionată de sporturi practic dintotdeauna, încă din școala elementară, când părinții mei m-au înscris la cursuri de gimnastică si de aerobic, pe care le-am practicat de mică până când am rămas însărcinată cu fiul meu și a trebuit să opreasc toate activitățile de aproximativ patru ani; am început să exersez din nou, deja timp de aproape două luni, în special deoarece corpul meu a început să se lase, așa că am decis să-l readuc din nou în formă; niște prietene de la sala de sport mi-au spus despre Probolan și m-au pus să încerc, mi-a plăcut și am continuat să-l iau, acum au trecut câteva săptămâni, în care l-am folosit și ... ca prin magie corpul meu se tonifiază din nou, este un miracol.
Mara JAN 22, 2017
MAI MULTE OPINII